Vezi disponibilitate

Puteti cauta perioada si sub forma dd-mm-yyyy

 

Rezervări

5 motive să alegi Casa Străbunicului

1. . Conectarea cu trecutul şi valorile bucovinene. A fost construită în anul 1897 şi este renovată integral, conţinând elemente vechi de peste 120 de ani.

2. Ospitalitate şi serviabilitate bucovineană într-o locaţie care combină istoria cu spiritul contemporan, clasicul cu modernul, trecutul cu prezentul.

3. Este situată în Cacica, o staţiune turistică de interes local, la 4 km distanţă de cunoscuta mină de sare Cacica şi biserica romano-catolica Adormirea Maicii Domnului. De asemenea, este localizată la doar aproximativ 20 de km de staţiunea turistic montană de interes naţional Gura Humorului.

4. La distanţe mici (maxim 25 de km) se găsesc o parte din rarele şi frumoasele mănăstiri pictate în Bucovina, care fac parte din patrimoniul cultural mondial Unesco: Mănăstirea Humor, Mănăstirea Voroneţ (recunoscută pentru celebrul `albastru de Voroneţ` şi Mănăstirea Arbore).

5. Acceptam toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise in Romania (Sodexo, Up și Edenred).

Pentru rezervări vă rugăm să sunaţi la numărul 0757 754 756 sau să completaţi formularul de rezervare şi vă vom contacta în cel mai scurt timp.