fbpx

Casa Străbunicului

Casele de azi sunt făcute din lemn, cărămidă, bolțari sau alte materiale de construcții.Casele de pe vremuri sunt făcute din povești. Așa e și Casa Străbunicului, e clădită din zeci de povești și tradiții de demult.

În Pârteștii de Sus

în spatele unei porți din lemn, stau laolaltă trecutul și prezentul. O casă veche, o șură veche și o casă nouă. Toate la un loc poartă numele de "Casa Străbunicului". Un proiect care își propune să îi ajute pe oamenii din ziua de azi să se reconecteze cu trecutul. Complexul Casa Strabunicului este format din Casa Mica si Casa Mare, terasă grătar şi foişor.

Casa Mare

este o cladire noua formata din camere şi apartamente care, pe perioada verii, se inchiriază individual. In casa mare se gasesc 5 camere cu 5 băi cu tv si 2 apartamente cu 2 băi cu tv , un living mare dotat cu TV, bucătărie complet utilată.

Casa mica

a fost construita in secolul al 19-lea (1897). Casa este renovata complet, pastrand elemente originale, de peste 120 de ani. Misunea principala este de a conecta oaspetii cu originile romanesti si spiritul bucovinean